U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 EINDELIJK WEER EEN SHOW!

20 september 2020 Eindelijk weer eens een showtje voor mijn honden na de Coronatijd. Voor Olly zijn 2de en laatste keer in de jeugdklasse en wat stond hij daar prachtig! Een keurmeester die weg van hem was, maar hem op de tweede plaatst zette (letterlijk zijn eigen woorden), omdat hij ouder was dan de andere jeugdreu?!? Helaas, maar ik weet dat mijn vriendje enorm goed te showen is en zich graag laat betasten, zien en super gangwerk laat zien! Voor Bobby was het haar allereerste showtje met bijna 7 maanden oud in de puppyklasse. Ze moest het opnemen tegen haar eigen zusje. De keurmeester had duidelijk voorkeur voor mijn meisje. In de eindkeuring voor beste Puppy werd ze 2de. Goed gedaan voor een eerste keer! Ook zij liep keurig en stond mooi en liet zich goed betasten en dat zonder extra training. 
Ook Kato mocht weer de showring in. Een mooi keuringsrapport en doordat ze de enige in haar rasgroep was won ze deze. Verder werd ze bij de eindkeuring 8ste van de 9 honden.
 

STERALLURES EN POOTTEKING
augustus 2020 Myla zou mee werken aan een internationale opdracht voor een lancering/commercial voor hondenvoer, maar op de dag zelf had ik Olly mee om het eventueel uit te proberen, maar de producent viel voor zijn charmes en looks. Olly heeft 2 dagen enorm hard gewerkt om alle filmopnames zo goed mogelijk te doen... en jeetje wat deed hij dit ook geweldig! Op bed springen, de deur openen, een open trap aflopen, de riem pakken van de trap, voer eten en bak wegpakken, in het park lopen met allerlei onbekende spelende honden, springen, liggen op een kleedje en naast een 60/70 kg grote reu lopen met actrice.
Zeer trots op mijn 'kleine' jongen! Wanneer de lancering is, laten we dit natuurlijk weten!

Ook Medpets kwam bij ons filmen voor nieuwe reclamemateriaal. Zazu, mijn roedel (Lily is logeren) en Nougat staat op de opnames en ook ik kom in beeld. Benieuwd welke opnames ze gebruiken voor hun producten. Een drukke week, maar wat is het toch fantastisch om zo'n stabiele, lieve roedel te hebben!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EEN NIEUW MEISJE IN DE ROEDEL

april 2020 Niet gepland, maar zo ontzettend welkom!! Verstand en gevoel moesten een nacht heel hard werken, maar na heel goed nagedacht te hebben kon ik dit prachtige meisje niet laten lopen... Zij is een kleinkind van mijn Faya en Valentijn. Valentijn is de reu die ik met Myla heb gebruikt (in 2017, maar niet drachtig) en voor Lily wilde gebruiken, maar helaas niet meer kon... Verder is zij een prachtige dochter van Bambi & Chapeau... 2 prachtige honden, die ik erg goed ken en beide hebben een geweldig knuffelig en actief, werkend en vrij karakter. Precies waar ik zo van hou! Welkom, kleine Bobby in mijn roedel!
                                           achteraan Bobby, vooraan Nova (zij blijft bij Morning Dream wonen)
HD & ED UITSLAG OLLY

april 2020 In deze Coronacrisis gelukkig ook nog super goed nieuws. Olly is vrijdag 3 april geröntgend in Dierenkliniek Enkhuizen en vandaag (6-4) kreeg ik de uitslag. Olly heeft HD A en is ED vrij. Super blij met dit nieuws!

GEEN NESTJE VOOR KATO

maart 2020 Besloten om deze loopsheid Kato niet te laten dekken. Onzekere, rare tijden ivm het Coronavirus en ik wil graag alleen maar denken aan de gezondheid van mijzelf, mijn naasten en mijn hondjes. 

HEERLIJKE VAKANTIE - CHALET TOPPERTJE
februari 2020 Wat een heerlijke vakantie hebben we weer gehad, mijn moeder en haar Golden Pippa en mijn Only Devotion roedel. Dit keer waren we voor de negende keer in de voorjaarsvakantie op pad samen. Dit keer in de Belgische Ardennen, Chalet Toppertje: klik hier
Allemaal prachtige wandelingen gemaakt en heerlijk relaxt en genoten van de prachtige omgeving.
Foto's staan in het fotoalbum; klik hier

LILY HAAR EERSTE WEDSTRIJD WEER!
27-01-2020 Gister mocht Lily haar eerste wedstrijd weer lopen sinds ze in november 2018 tegen een boom aanrende. Het eerste parcour was het Vast Parcour en door mijn te vroege Go op de kattenloop, sprong ze over het raakvlak en tikte ze het latje er af. Toch met deze fouten en tijd een mooie tweede plaats! De jumping ging al minder goed en uiteindelijk na 2 hindernissen bij het Spel besloten om er mee te stoppen. We bouwen al gelange tijd rustig op, dus een wedstrijd 2de worden van 16 gestarte hondjes, ben ik erg trots op!
FILMPJE

MOOIE RESULTATEN OP DE NIEUWSJAARSSHOW

20-01-2020 Gister met Olly, Myla, Lily & Louie (zusje van Olly) naar de Nieuwjaarsshow van de Golden Retriever Club geweest. Olly en Louie stonden voor het eerst in de jeugdklasse en behaalde allebei als jongsten in hun klasse een prachtige plaatsing. Olly won de Jeugdklasse en Louie werd 2de! Super trots op mijn prachtige pupjes. 
Myla won de Jachtklasse en Lily kreeg een uitmuntend. Een mooie dag!
filmpje


SLECHT NIEUWS VOOR FAYA
16-12-2019 Op 3 december voelde ik een klein bultje op de flank van Faya. Ik vertrouwde dit niet helemaal, dus op 5 december naar de DA voor onderzoek. Onder haar buik had ze nog een bult, waarvan ik bijna zeker wist dat dit vet moest zijn. Beide bultjes aangeprikt en inderdaad onder haar buik bleek te bestaan uit vetcellen, maar op haar flank bleek een mastocytoom te zijn. Meer info:
klik hier 
Vandaag wordt deze verwijderd en opgestuurd om te onderzoeken welke gradatie deze heeft. We blijven positief denken en willen nog zeker minimaal 5 jaar van elkaar genieten!
Begin januari woont ze 5 jaar bij mij en dat is veel te kort...


KASTANJESHOW GRCN 2019
10-11-2019 Gisteren met Faya, Lily en Olly naar de Kastanjeshow van de GRCN geweest. Keurmeester Giovanni Monteverde (IT) kon Olly erg waarderen en hij won de Puppyklasse met een VP en een mooi rapport. Een feestje om samen met Olly in de ring te staan en hij kan steeds beter stilstaan. 
Lily werd geshowd door Annelien, want ze ziet er momenteel echt super uit na haar nestje en ze vindt het altijd een waar feestje in de ring met haar. Helaas werd ze niet gezien door de keurmeester en werd met een ZG de ring uitgestuurd. Helaas...
Faya had er weer heel veel zin in, ze ging kwispelend en enorm vlot de ring door! Ze kreeg een mooi keurverslag met een uitmuntend. 

FILMPJE


FAYA IN PATÉ RECLAME
november 2019 Faya straalt weer op het witte doek en in de bioscopen!
KLIK HIER 


FAYA IN INTERNATIONALE COMMERCIAL VOOR NIXPLAY
16-10-2019 Faya maakt haar debuut in een commercial voor het Amerikaanse merk Nixplay. Trots op haar!

Klik hiervoor de commercial

 

EERSTE PUPPY REÜNIE - GEESTMERAMBACHT
06-10-2019 Vandaag mijn eerste puppy reünie gehouden. 4 van de 6 pups waren aanwezig en ook Zazu & Lily. Ontzettend slecht weer, maar we hebben enorm genoten! Bedankt allemaal, zo ontzettend mooi om ze zo vaak weer te zien en wat hebben ze heerlijk met elkaar gespeeld. 
Van links naar rechts:
Louie - Only Devotion Rosy Flamingo (pupje roze)
Lily - Sweetest Devotion of Morning Dream
Olly - Only Devotion Fluffy Candyfloss (pupje zwart)
Zazu - Peter Pan from the Golden Globe
Cooper - Only Devotion Coolest Pink Panther (pupje groen)
Zoë - Only Devotion Little Lovely Piglet (pupje paars)

MYLA - SJP ANNA PAULOWNA
15-09-2019 Vandaag weer naar de SJP in Anna Paulowna met goede moed, want Myla beheerst alle onderdelen en door mij nest en de vakantielogeetjes is trainen er wel bij ingeschoten. De afgelopen weken flink getraind en zodoende waren we er wel echt klaar voor. Onze eerste proef was over water en het duurde geruime tijd voor ze de eend vond en terug kwam, maar we hadden punten. De C-onderdelen gingen ons goed af en ook het verloren zoek (konijn) kwam ze terugbrengen met een fluitcommando erbij. Toen alleen nog de markeer en ze markeerde perfect, maar liet de kraai vallen op de terugweg... Helaas... geen B-diploma, maar wel ons eerste SJP C-diploma met 48 van de 50 punten!
Volgen - 9
Uitsturen - 10
Blijven op aangewezen plaats - 10
Kort apport - 10
Apport uit diep water - 9

OLLY'S EERSTE SHOW
Op 4 augustus afgereisd naar België voor de eerste show van Olly in de babyklasse. Olly vond het een feestje om met mij in de ring te staan, liet zich goed betasten, maar vond het lopen nog best lastig. We eindigden samen achter bordje nr. 4 met een Belovend van keurmeester Val Tregaskis.
Good very happy puppy, constructed well, but needs to tighted on hawks, 
but should improve in time.

OEI, IK/WE GROEI(EN)
Kijk ook eens op deze pagina waar alle collages staan van de pupjes!
KLIK HIER

LILY & ZAZU - PUPPY'S GEBOREN
Op 1 april zijn de puppy's van Lily & Zazu geboren.
KLIK HIER

PINK WORKINGTEST 2019
Op 3 maart 2019 hebben Myla en ik samen meegedaan aan de Pink Workingtest in Putten. 
Het was behoorlijk afzien, de hele dag regen en zeer koud... maar we hebben alle 10 de dummy's binnen gehaald en 79 van de 100 punten. Zeer knap werk van mijn meisje! Kijk op de pagina Pink WT 2019 voor een verslag.

 

KLIK HIER

 

GRCN Nieuwjaarsshow 2019
13-01-2019 Vandaag mocht Faya alleen mee naar de Nieuwsjaarsshow van de GRCN. Ze stonden met zijn 2tjes in de Veteranenklasse en zij won deze. Daarna moest ze het opnemen tegen de reu en won! En... wat had ze een lol en liep ze super goed! Een prachtig rapport van keurmeester Valentina Zanini:

Really much enjoying her time out. Very balanced confirmation. Very fit for her age and carrying just the right amount of weight. Very balanced construction. Happy mover. Shown very well.

Nieuwe foto's van onze vakantie

5-1-2019 Wat hebben we genoten in de Ardennen! Alleen Oudjaarsavond wat vuurwerk en op 1 januari nog wat knallen, verder helemaal niets wat de bange hondjes echt heel fijn vonden! We hebben heerlijk geluierd, maar ook mooie wandelingen gemaakt bij de Lesse. We zijn op zoek gegaan naar de kabouters in Libin, maar hebben ze niet allemaal gevonden. Volgend jaar maar weer op zoek naar ze! 

De foto's staat in het fotoalbum: klik hier 

 

Testresultaten Lily
5-12-2018 Vandaag ontving ik de laatste testresultaten van Lily. Op de Kastanjeshow van de GRCN is een swab afgenomen om de ICH (ichthyosis), PRA 1 & PRA 2 (oogafwijkingen) te laten testen. Vandaag ontving in de DNA uitslag: ICH drager - PRA 1 & 2 vrij.
Lily moet hopelijk nog eventjes wachten met loops worden en dan gaan we het spannende avontuur starten!


Kato's eerste behendigheidswedstrijd

18-11-2018 Ivm met Lily's blessure mocht ik met Kato lopen vandaag in Wormerveer. We gingen voor een leuke oefening, maar ze deed het super! Eerste ronde was het vaste parcours en ze zette een tijd neer met 2 foutjes, maar ze ging niet snuffelen en was bereikbaar! De 2de ronde, de Jumping, ging ze racen en ging langs een hindernis de tunnel in... helaas een DISK. Maar... het laatste parcours, het Spel, ging ze super... en werden we 1ste! Wat een goed begin van haar carrière! Enorm trots en genoten!

FILMPJE
GRCN Kastanjeshow - 11-11-2018
11-11-2018 Vandaag met mijn 3 meiden Faya, Myla & Lily naar de Kastanjeshow geweest. Helaas kon ik Lily niet uitbrengen in de Openklasse, want de dag ervoor rende ze in het bos tegen een boomstronk. Direct foto's laten maken en er zit geen breuk, maar wel zwaargekneusd… de komende week rust! Lily wel uitgebracht op Fokdag en daar een U en ZG beoordeling gehaald... super! Faya werd 2de in de veteranenklasse met een mooi rapport. En Myla won de jachtklasse en stond weer als prachtig donker meisje in een mooie line-up voor beste teef! Lovende woorden over mijn heerlijke wijffie van de keurmeester: "Moves like a dream". 


Oogjes voorlopig vrij - Lily
27-08-2018 Afgelopen vrijdag met Lily weer voor de ECVO oogtest geweest. In december 2016 waren we voor de eerste keer geweest en nu nogmaals, omdat we in november willen meedoen aan de Fokdag van de GRCN. Lily haar ogen zijn voorlopig vrij. Blij!!

Myla & Lily in openklasse op GRCB Clubshow
5-08-2018 Samen met Myla & Lily afgereisd naar Turnhout voor de GRCB Clubshow. Beide dames stonden in de openklasse, zodoende heeft Annelien Lily weer geshowd voor mij en met een prachtig resultaat! Lily kreeg van keurmeester Linsey Dunbar (GB) een uitmuntend. Myla had een ZG, maar wel met een prachtig keurverslag. 
Myla: "beautiful classic bitch, very gentle expression, good development of thigh, moved well with style"
Lily: "excells in forechest and upperarm, presented in excellent muscletone, excellent handeld to get out the best of this bitch"

Tara - HOOPERS certificaat starters
21-07-2018 Vandaag moest Tara, op het heetst van de dag, haar beste pootje voorzetten om haar certificaat te halen. Drie parcourtjes die je 3x mag doen, maar we hebben ze allemaal 1x gedaan, want Tara deed alles! Wat vind ze het ook heerlijk om te werken voor mij, maar wel op haar eigen tempootje en dat mag!

Klik hier voor de filmpjes: filmpje 1- filmpje 2 - filmpje 3

Showresultaten Zoetermeer, KCWF & Zaandam

De afgelopen weken naar meerdere shows geweest:

17-6-2018 clubmatch Zoetermeer
Lily en Kato hadden een mooi keurverslag. Lily werd eerste in de openklasse en Kato eerste in de jeugdklasse.
Denzo mocht ook weer eens een showtje lopen en vond dit super leuk!

8-7-2018 Jongehonden- en veteranendag KCWF
Dit keer mocht Tara weer meedoen met de Stamboomloze show. Vijf jaar geleden won ze daar van ruim 20 honden en dit keer werd ze 2de van 22 deelnemende honden! Ongeloof bij het vertellen van haar leeftijd. Woorden van de keurmeester: '9 jaar oude statige dame, vloeiend gangwerk voor leeftijd, prima vachtconditie en zacht karakter'.


Ook Kato deed mee aan de Jongehondendag en deed dit erg goed! Ze werd 4x gekeurd en de meeste keurmeesters waren weg van haar. Bij de eerste keurmeester kreeg je een verslag: "mooi type, explosief hoofd, mooi totaalbeeld, vlot gangwerk, mooie presentatie". 
En ook Dante bracht ik uit op de veteranendag... hij behaalde geen plaatsing, maar had een mooi rapport!

15-7-2018 clubmatch KCZIJ- Zaandam
Een heerlijk ontspannen showdag! 
Lily, Kato, Tara & Dante heb ik geshowd deze dag. Lily werd 1e van de Goldens en uiteindelijk eerste van de groep. In de eindkeuring werd ze 6de! Vooral haar gangwerk is een plaatje om te zien! 
Kato werd beste van het ras en beste teef (enige Border). Uiteindelijk werd ze 2de in haar groep. De keurmeester vond haar een heerlijk teeje, mooi type. 
Tara showde haar zelf natuurlijk weer! Ze vindt het fantastisch! En wederom waren ze verbaasd over haar leeftijd. De keurmeester vond dat ze met elan door de ring ging, met een fraai gangwerk en dat we een mooie combi zijn! Uiteindelijk werd Tara 2de van de 9 honden. 
Dante op het laatste moment ook ingeschreven en ook hij zette zijn beste pootje voor. Hij werd Beste reu en uiteindelijk 2de van de Veteranen. 

Jachthondenshow Papendal - 27-05-2018

27-05-2018 Voor het eerst stonden Myla & Lily samen in de openklasse. Op een erg warme dag behaalde allebei mijn meiden een prachtig uitmuntend onder keurmeester Pluis Davern (USA). En Annelien showde Lily naar een prachtige derde plek! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fotofair Hilvarenbeek- behendigheid (Lily)
26-05-2018 Net als vorig jaar zijn we weer naar de Fotofair geweest en dit keer mocht Lily een actiemodel zijn voor de fotografen die daar rondlopen. Samen hebben we 4x een behendigheidparcours gelopen en daarna nog even gespeeld in het water. Inmiddels al een paar foto's ontvangen. KLIK HIER

 

Debutantenwedstrijd Almere - Lily
20-5-2018 Na bijna 7 jaar weer eens naar deze wedstrijd en dat na ongeveer 10 lessen behendigheid met Lily. Het eerste parcours was spel. Het aantal hindernissen die je foutloos neemt levert je het aantal punten op. Helaas maar 1 punt, want de tweede hindernis nam ze niet. We noemen het maar het oefenrondje, want daarna ging het erg goed! Vast parcours zette we een tijd neer en deden we foutloos. En ook de jumping ging weer foutloos! Echt super knap van ons. We gaan heerlijk verder samen!


 

 Foto's vakantie Peelhoven
4-3-2018 Een heerlijke vakantie samen met mijn moeder gehad wederom in Vakantiehuis Peelhoven in Venhorst. Een echte aanrader! Ontzettend gastvrij, hondjes verblijven gratis, omheinde tuin, extra losloopveld en een uitlaatveld van 1 km lang. Heerlijke wandelingen gemaakt met de honden en dit jaar voor het eerst meerdere keren in kleine groepjes, ook door de loopsheid van Myla. De honden genoten zichtbaar en wij ook! Foto's kun je vinden in het fotoalbum, klik hier.

 

KCZIJ Jonge Hondendag - Kato
28-01-2018 Vandaag met Kato naar de Jonge Hondendag geweest.
Ze werd 4x gekeurd en deed het echt super! Niet in de prijzen gevallen, maar wel een mooi keurrapport.

  

     klik hier voor een filmpje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faya, Lily & Kato op de KCWF Clubmatch

19-11-2017 Vandaag mochten Faya, Lily & Kato mee naar de show van de KCWF in Noord-Scharwoude. Het was voor Kato haar eerste showtje en na 2 lessen ringtraining waren we er helemaal klaar voor! En op show deed ze het ook echt super leuk! Keurmeester Mevr.  Ilona Onstenk-Schenk ws lovend over haar. Uit haar showverslag: "mooie pup, mooi otterkopje, mooi front, goede onder- en bovenbelijning, hoekingen in prima verhouding, mooie beharing, gangwerk goed in balans". Ze werd Beste Baby en uiteindelijk in de erering geselecteerd bij de laatste 7. Trots op mijn kleine meisje!

Faya stond in de openklasse en kreeg een mooi keurverslag van keurmeester Mevr. Annemieke van Luijk-Grevelink. Uit haar showverslag: "lief hoofd, goed oog, pigment en gebit, mooie voorhand constructie, iets langere lenden, diepe achterhandhoeking, vandaag niet in volle vacht, vlot enthousiast vandaag".

En Lily had een feestje vandaag met Annelien! Wat een genot om wederom te zien dat mijn meisjes zo geweldig blij worden als ze door Annelien geshowd worden. De keurmeester Mevr. Annemieke van Luijk-Grevelink schreef de volgende lovende woorden over haar: "mooi rastype, mooi vrouwelijk hoofd, goed oog, mooi pigment, mooie schouderligging en voorborst, voldoende opperarm, prima bone en voeten, mooie ribben en topline, diepe achterhandhoeking, mooi voorgebracht, prima gangen". Annelien & Lily wonnen de tussenklasse, daarna werd ze BOB en uiteindelijk werd ze tweede van de rasgroep (BIG 2). Klik hier voor een mooi filmpje. 

 

 

 

 

 

 

 

 
Faya                                                                                                         Lily                                                

Kato voor Wehkamp!
19-10-2017 Kato heeft op de leeftijd van 12 weken een fotoshoot gedaan voor de Wehkamp en deze kwam deze week live. Op de website, op FB reclame en zelfs op TV is Kato te zien! Super leuk om terug te zien!

 

 

MYLA BESTE TEEF & BEST IN SHOW - GRCN KASTANJESHOW
15-10-2017 Mijn prachtige meisje Myla wint samen met Annelien de GRCN Kastanjeshow! Prachtig duo en lovende woorden van keurmeester Jos de Cuyper (B). Super bedankt allemaal... weer een droom die uitkomt! 
Klik
hier voor een mooi filmpje.
plaatsing Openklasse

Beste teef & Best in Show: One And Only of Morning Dream 

 

NIEUW MEISJE IN ONZE ROEDEL - KATO

26-07-2017 Afgelopen zaterdag hebben we ons nieuwe meisje opgehaald, Kato. Een droom die uitkomt... een klein hondje tussen de grote Golden roedel. En een Border Terriër! Kato is geboren op 28 mei 2017 en haar stamboomnaam is "Lily", hoe bijzonder!


 

 

 

 

 

 

 

 


FOTOSHOOT BIJ JAVfotografie
18-06-2017 Een warme dag, maar wat een mooi resultaat! Weer met mijn gehele roedel op de foto geweest. De shoot had ik gewonnen met de foto van Myla met de tulp in haar bek. Wil je ook een fotoshoot kijk op: www.javfotografie.nl

 

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


FAYA HAALT WEER EEN PRACHT C-DIPLOMA
28-05-2017 Vandaag met Faya naar de Clubdiplomadag in Heerle geweest georganiseerd door de GRCN. We gingen op voor het B-diploma, maar hadden rond half 12 een pracht C-diploma binnen! En... daar bleef het bij. Het was warm, enkele drukke dagen had Faay gehad en een waterspuit die aangaat aan het begin hielp ook niet echt mee. Ook blijft het schot stress opleveren, maar werkt ze wel. We begonnen met het apport uit diep water, hier begon halverwege het waterkanon (wat leek op vuurwerk) en dat was wel erg eng, maar ze maakte haar proef wel goed af. Ze kreeg een 9, omdat ze in sprong. De tweede proef was aangelijnd en los volgen en Faya deed het super! Een 10... dat is mij nog nooit gelukt. Voor het vooruit sturen kreeg ze een 9, omdat ik een extra commando moest geven. Daarna blijf uitzicht en kort apport... en dit deed ze ook super! Een pracht C-diploma met 48 van de 50 punten!

MYLA IS LOOPS!
25-5-2017 Bij terugkomst van de GRCN Kampioensclubmatch was er een mooie verrassing... Myla is loops!
Ze zal begin juni gedekt worden en begin juli zullen we weten of we half augustus pups kunnen verwachten uit de combinatie Myla X Valentijn. De puppywachtlijst is inmiddels VOL!

FAYA & LILY OP DE GRCN KAMPIOENSCLUBMATCH
25-5-2017 Faya & Lily geshowd in een grote open- en jeugdklasse. Faya heeft een mooie Uitmuntend gehaald!
Lily heeft nog tijd nodig en kreeg een Zeer Goed.


FOTOSHOOT BIJ DE TULPEN
23-04-2017 Vandaag een shoot gemaakt bij de tulpen van mijn eigen roedel!

meer foto's klik hier

PRA 1-2 & ICHTHYOSIS MYLA
16-04-2017 Afgelopen week de gezondheidsuitslagen officieel binnen van de laatste testen van Myla.
Ze is PRA 1 & 2 vrij en ICHT drager.

 

FAYA & MYLA HALEN HUN DIPLOMA
19-3-2017 Op de clubdiplomadag van de Golden Retriever in Spaarnwoude hebben Faya en Myla beide hun diploma gehaald. Faya vond het schot best spannend aan het begin van de dag, maar wilde wel graag voor mij werken, dus dit was erg positief! Zij ging helaas niet over water, maar heeft een enorme mooie puntenlijst gehaald en een C-diploma binnen gehaald! Myla heeft weer laten zien hoe knap ze is... een prachtig B-diploma! Ze was van de 39 honden die opgingen voor hun B-diploma op een gedeelde 3de plaats gekomen. Super trots op mijn beide meiden!LILY 13,5 MAAND
5-3-2017 Jeetje, wat gaat de tijd snel... morgen alweer een jaar bij mij thuis! Mijn bijzondere meisje... zo een steun het afgelopen jaar. En ze groeit uit tot een prachtig meisje, waar ik nog vele mooie avonturen mee ga beleven:

 

GEZONDHEIDSUITSLAGEN LILY
20-2-2017 Na een aantal dagen in spanning af te wachten... de uitslag binnen: HD A & ED vrij!
De oogjes waren al getest in december 2016 en voorlopig vrij... Erg blij
mee!

KCZIJ Zaandam 
5-2-2017 Vandaag mocht Lily weer eens de showring in... en wat een plezier heeft ze!
Vier keer werd
ze gekeurd. Gekeken werd naar de voorhand, middenhand, achterhand, gangwerk en totaalbeeld.
Ze scoorde mooie punten, maar het belangrijkste is het plezier die we samen hebben!