U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Welkom op de website van Only Devotion 

Mijn passie en liefde voor honden heb ik al sinds mijn vijfde, maar echt voor de Golden sinds ik mijn eerste eigen Goldenmeisje aanschafte, Tara in 2009. Al snel kwam ik in contact met Lijnie & Riens Bezemer van kennel Of Morning Dream en daar liep een prachtig meisje rond, Faya, waar ik heel graag een puppenmeisje van wilde.
In 2013 werd deze droom werkelijkheid en kwam Myla hier wonen. De afgelopen jaren is mijn roedel uitgegroeid naar een dubbel kwartet! Een prachtig stel waar ik zeer trots op ben. Ook 
heb ik mijn eerste nestje gefokt onder de naam Only Devotion in 2019.


Deze naam is ontstaan uit de stamboomnamen van Myla en Lily.


One and Only of Morning Dream en Sweetest Devotion of Morning Dream

-->
Only Devotion

 

 

Met Tara heb ik vele cursussen gedaan; gehoorzaamheid, sport & spel, behendigheid, speuren, hersenwerk, doggydance en trefbal. Ze is een leergierig meisje, maar het leukst vindt ze toch tijdens de wandeling op zoek naar muisjes. Inmiddels traint ze al een jaar samen met een vriendin van mij Hoopers en hebben samen de grootste pret. Ook is ze een gecertificeerde hulphond samen met een andere vriendin van mij. 


Met Faya train ik vanaf haar 4de jacht en zij is zeer fanatiek. De afgelopen jaren geregeld getraind met haar en 3 C-diploma's behaald met prachtige punten, waarbij ze op haar laatste Diplomadag een 10 haalde voor de Markeer! Besloten om geen wedstrijden meer met haar te lopen ivm haar angst voor het schot en begonnen met behendigheid op een recreatief niveau. Ze vindt het geweldig. Daarnaast geregeld nog mee voor een jachttraining. 

Met Myla train ik vanaf 15 weken en zij heeft inmiddels meerdere diploma's en workingtesten gehaald samen met mij.
Ze is gedreven, leergierig en zeer gehoorzaam. Samen zijn we een fantastisch team en ook door blessure, nest van Lily en drukke tijden stonden we in oktober 2019 voor het eerst samen in het veld voor een A-diploma. Helaas is het in 2020 niet gelukt om veel wedstrijden te lopen, hopelijk in 2021 weer een nieuwe kans!

Lily is mijn Golden stuiterballetje! Alles is leuk, en alles moet opgelost worden. Met haar train ik ook van jongsaf aan en ze heeft een enorme will-to-please. Vanaf november 2017 ben ik begonnen met behendigheid met haar... en dit vind ze super leuk! In 2018 rende ze helaas tegen een boom aan, waar ze een hardnekkige blessure aan haar voorpoot heeft opgelopen. We zijn na haar nestje weer aan het opbouwen, want het spelletje vindt ze geweldig!

Denzo is mijn wandelmaatje, altijd blij om mee te gaan en gek op avonturen! Inmiddels begonnen met behendigheid met hem en hij vindt het fantastisch! In juni 2019 hebben we samen onze eerste wedstrijd gelopen, wat hebben we genoten. Inmiddels is hij echt een opaatje aan het worden, maar geniet hij nog enorm en zeker wanneer we lekker op pad gaan en zijn tennisballetje mee mag!

 

En toen kwam er opeens een hele mooie andere droom uit! 

Sinds een logeerpartij van een super leuke Border Terriër ben ik verliefd geworden op dit ras en helemaal op de combinatie tussen groot en klein. Sinds eind juli 2017 hebben we Border Terriërtje Kato hier rondlopen... en wat een super ondeugend, grappig, lief en fantastisch hondje. Met haar heb ik inmiddels de puppy- en basiscursus afgerond en ben ik gestart met behendigheid. Ze kan alles, maar haar focus is er niet altijd. We zijn dan ook gestopt met behendigheid en op zoek naar een andere hondensport. 

 
Op 1 april 2019 is mijn grootste droom uitgekomen... een eigen nestje van mijn eigen meisje. Lily is eind januari gedekt door Zazu (Peter Pan from the Golden Globe) en trotse mama van 4 reutjes en 2 teefjes. Een van de pupjes zal bij ons blijven wonen en een fantastisch mooi leventje in mijn roedel krijgen! 


En daar is HIJ dan... nooit gedacht, altijd geroepen een dochter van mijn Lily aan te houden, maar hij veroverde vanaf zijn geboorte mijn hart. En met beide meiden heb ik dit ook gehad en wederom volg ik dit gevoel.
Welkom Olly in mijn roedel!
Inmiddels zijn we volop bezig met de gehoorzaamheidscursussen en jachttraining. Olly apporteert alles en werkt ontzettend graag voor mij! Hopelijk kunnen we in 2021 starten met het halen van de nodige diploma's in de jacht. 

 

En... niet gepland, maar zo gewenst... een prachtig meisje kwam opeens tijdens de Coronacrisis mijn roedel versterken: Bobby!

Zij komt wederom uit de 'of Morning Dream' kennel en is mijn derde meisje paars. Toeval bestaat niet... We hopen dat Bobby uitgroeit tot een prachtig, gezond meisje en dat Olly en zij ooit samen de volgende generatie in mijn kennel mogen gaan verzorgen. Inmiddels is Bobby helemaal getest en blijft super resultaten. Zo dankbaar en blij met dit heerlijke meisje in mijn roedel. 

En totaal onverwachts mag ook de allerliefste papa van Olly bij mij blijven wonen, Zazu.
Hij logeerde hier al geregeld en heeft zijn plekje echt gevonden in mijn roedel!
Zo dankbaar dat hij hier woont en voor de liefdevolle en mooie vriendschap die we hebben met Lijnie & Riens Bezemer van de Of Morning Dream kennel.