U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Lily's dagboek

En we wachten weer...

Gepost 2021/03/06

... tot Lily weer loops gaat worden en ons nieuwe avontuur weer van start kan gaan!
Hopelijk weer net zo'n prachtig avontuur als de afgelopen keer. Tot snel!

Lees de rest van deze post »

9 maanden na haar nestje...

Gepost 2020/01/06

Lily is inmiddels loops geweest en is wezen logeren bij mijn vriendin. Zazu, mijn vriendje en vader van Olly logeerde hier gezellig. In de Ardennen zagen we elkaar weer en nu is ze weer lekker thuis. Meteen bij zien van Olly moest hij uitgebreid gewassen worden en dat doet ze nog steeds. Zo heerlijk om deze band te zien tussen hen. Lily zit mooi in vacht en 19-1 mag ze weer mee naar de Nieuwjaarsshow van de GRCN. Eens kijken wat ze nu van mijn meisje vinden... 

Lees de rest van deze post »

6 maanden na haar nestje...

Gepost 2019/09/28

Bijna 6 maanden zijn de Only Devotion pupjes en volgende week de eerste reünie.
Lily zit tegen haar loopsheid aan en komt weer helemaal terug in de vacht en begint er steeds mooier uit te zien! 
In november weer haar eerste showtje, na een jaar van niet showen door haar blessure en nestje.

Lees de rest van deze post »

Dag Pink Litter pupjes

Gepost 2019/06/02

De weken zijn echt omgevlogen... een drukke en hectische tijd met veel geregel, maar vele lieve mensen die voor mij en mijn honden klaar stonden. Het gevoel van trots en genieten overheerste de meeste tijd en zonder de ontzettend goede en lieve verzorging van Lily was het een stuk lastiger geweest. Maar... ook zij was er aan toe om de pupjes te laten gaan! Vanaf het moment dat de pupjes langzaam aan naar de nieuwe baasjes gingen mocht ook Olly minder drinken bij haar. En nu bijna 9 weken na haar eerste nestje weegt ze nog steeds zwaarder dan voor haar dekking... en voelt ze zich heel goed!

Lees de rest van deze post »

En toen...

Gepost 2019/05/25

… waren de 8 weken bijna alweer omgevlogen!?! 
De afgelopen weken hebben de pupjes vele avonturen meegemaakt; dierenarts, grasveld, strand, schoolklas en ze vonden het allemaal geweldig. Zo open en stoer en vanmorgen zijn de eerste 2 ventjes uitgevlogen naar hun lieve, nieuwe baasjes. Gek om ze te laten gaan, maar trots op Lily en mijzelf. Ik kijk terug op een geweldige tijd, een droom die is uitgekomen en mede mogelijk is gemaakt door hele lieve vrienden. Nog 3 pupjes gaan uitvliegen en daarna gaan we verder met ons nieuwe avontuur met Olly. 

Lees de rest van deze post »

Morgen alweer 4 weken...

Gepost 2019/04/28

Wat gaat het hard... morgen alweer 4 weken oud. En wat groeien ze goed. Lily ligt aldoor weer lekker tussen de roedel en speelde van de week weer even met haar eigen mammie Faya. Ook was ze vandaag weer even mee naar de dijk. Met tennisbal in haar bekkie en aan de lijn (ze mag niet zwemmen) genoot ze. Ook vindt ze het geen enkel probleem meer dat "tante" Kato met de pups speelt en in de ren komt. Natuurlijk deze week ook een overzicht van de pups, dit keer met een vleugje oranje, vanwege Koningsdag. 

Lees de rest van deze post »

Vlees, smaakt heerlijk!!

Gepost 2019/04/28

De afgelopen dagen rustig het vlees opgebouwd en gekeken hoe de ontlasting was, maar dit gaat super! Vandaag dus allemaal voor het eerst vlees uit een eigen bakje en dit smaakte bij allemaal! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lees de rest van deze post »

mmmm… hapje vlees

Gepost 2019/04/24

Wat een bijzonder moment weer... vandaag een hapje vlees voor het eerst. Om de beurt bij mij op schoot en lekker smullen maar! Morgen een beetje meer en zo opvoeren zodat ze einde van de week heerlijk vlees eten en Lily als toetje gaat dienen. De hoogste tijd hiervoor, want ze krijgt het zwaar en wil weinig en alleen nog maar eten... 

Lees de rest van deze post »

3 weken

Gepost 2019/04/21

Morgen alweer 3 weken oud en ze veranderen elke dag. Ze beginnen nu te lopen en elkaar te ontdekken en soms ook hard ze schreeuwen. Ze reageren om bepaalde geluiden en ook steeds meer op mij. De nieuwe puppymensen hebben kennis gemaakt met ze, erg mooi hoe ze reageren. 

Lees de rest van deze post »

2 weken oud

Gepost 2019/04/15

De pupjes van Lily & Zazu zijn alweer 2 weken oud. Alle oogjes zijn open, dus tijd voor de eerste fotoshoot.Lees de rest van deze post »